Uuden mentyä keskityn taas vanhaan poikaan, jonka jo kertaalleen unohdin enkä jaksaisi enää yrittää turhaa. Yli vuoden kestänyt ihastus, rakastus, minkä lieneekään, on jälleen palannut. Jos se edes on milloinkaan mennyt pois.

Yhtäkkiä olen huomannu pojan katselevan minua koulussa. Pelkkää toiveajattelua, ajattelee ulkopuoliset, tietenkin. Mutta ystäväniki on huomannut. Vai oliko se vain puolueellista? En usko, en ole kertonut palanneista tunteista kenelläkään, varsinkaan tälle ystävälleni, joka sattumoisin on tällä hetkellä korviaan myöten ihastunut Herra Ihanaan. Siksi juuri on pidettävä tunteet salassa.

Pelkiksi katseiksi ei ole Herra Ihanan toiminta jäänyt. Muutama mesekeskustelu tyypin aloitteesta on jo kummasti antanut ihmettelemisen aihetta. Poika, joka ei todellakaan pidä minusta, tai ainakaan pitänyt, kiinnittääkin minuun huomiota.

Pelkään kuitenkin ajatella, että poika pitäisi minusta, edes vähän. Viimeksi kävi huonosti. Minkäs sille mahtaa, ei niistä saa selvää, eikä ujona tyttönä uskalla edes kysyä.

np. Nazareth - Where are you now